Det var inte bara den kallaste dagen lilla mamma och jag höll på att frysa ihjäl på natten i denna stenbyggnad. Det kallades visst hotel! Tveksamt!!

Sen bar det iväg nerför idag. En underbar cykeldag men kall.Vi avslutade med glass efter en fantastisk dag. Och tänk i morgon är sista dagen både ledsamt och otroligt. 3 kommentarer

Zarah

22 Apr 2014 21:53

Blir så himla glad att se bilderna på er och allt runt om. Vilken lycka att få ner tjejerna och mama. Kramar! Så glad för din skull.

Evabritt Berggren

22 Apr 2014 22:24

Men, helt plötslig är du ju snart i mål då :-) Jag tycker att din resa har gått jättefort, du ser säkert på det på ett annat sätt. Fantastiskt 80 mil på cykel! Nu är ju Marmen runt ingenting och Vättern runt är ju bara en liten uppvärmningsslinga! Kämpa kämpa och njuuut nu med mamsen och dina tappra tjejer som gör detta för sin mor. Och så hinner ni turista lite kanske i Compostela... och läsa fler menyer. Må så gott fina Ann-louise! Kramiz

Kristina Morin

23 Apr 2014 00:14

Vilka underbara bilder , synd att det är kallt men ni kanske skulle haft det jobbigt om det vore för varmt också . Kul att Ann och Malin dök upp och Gerd också . Det har gått så fort bara . Vi träffs när du kommer hem !

Kommentera

Publiceras ej